Den Energiske Linje

Den Energiske Linie

Det skal være en oplevelse at have en madordning på arbejdspladsen. Det handler ikke kun om at blive mæt. Derfor skræddersyr vi hver uge menuen med baggrund i en række mæthedsfaktorer, der har stor betydning for den samlede tilfredshed med måltidet. Det er f.eks. duft, smag, konsistens og farve, som har stor indflydelse på, hvad du vælger, og om både øjne og mave bliver mætte.

placeholder.png

Vi hjælper dig med at bevare energien

For at sikre et stabilt blodsukker gennem hele arbejdsdagen indeholder den energiske frokostordning også sunde og lækre mellemmåltider til formiddag og eftermiddag. På den måde kan du fastholde en sund energi til arbejdet, og undgå 'sukkerfælden', som kan dukke op om eftermiddagen, og give dig lyst til søde sager. Mellemmåltiderne leveres sammen med frokosten og er pakket i portionsstørrelser beregnet til 'to go', så de kan tages med ned til arbejdsstationen. Det gør det også let for medarbejdere med mange aktiviteter ud af huset at snuppe et mellemmåltid med på farten.

placeholder.png

Formiddagssnack

Energisk ingefærshot, citron og bladselleri

Frokostbuffet

  • Plukket varmrøget laks med urtecreme og sprød rugbrød
  • Kold braiseret spidsbryst med tomatrelish
  • Fennikelsalat med rød peber og belugalinser
  • Kyllingerulle med blomkålspuré og urter
  • Grov rugbrød og valnøddebrød samt smør
  • Squashkage med ostecreme - kage leveres den første hverdag i hver måned

Eftermiddagssnack

"to-go" grøntsagsstave med krydret dip af hytteost (leveres med frokosten). Prisen for den Energiske linje er kun kr. 51,- pr. kuvert eksl. moms /v min. 20 kuverter. Den energiske frokostordning indeholder også nedestående ydelser.

placeholder.png

Sund Business

Udover en revideret menu består konceptet også af Sundhedstjek af din virksomhed og dit personale, Inspirationsoplæg om kost, motion og søvn samt sunde workshops, blogindlæg og meget mere. Alt sammen aktiviteter der er med til at inspirere medarbejderne til at optimere deres energi og performance, mindske sygefraværet og øge motivationen. Det giver sund business både for medarbejderen og for virksomheden. En del af den månedlige betaling for frokostordningen spares op på en saldo, som løbende kan konverteres til ydelser hos Din SundhedsCoach. Er der ikke tilstrækkeligt med saldo til en given aktivitet, betaler du som virksomhed blot forskellen. Det anbefales altid at starte ud med et gratis tjek af virksomhedens sundhedstilstand.

placeholder.png

Kontakt Victors Køkken & Catering

Helle Bælum har styr på vores køkken og kantiner. Få en snak med hende om vores sunde frokoster og frokostretter fyldt med sund energi og velsmag. Helle kommer gerne på besøg i din virksomhed og fortæller om de mange muligheder.

Tlf. 7262 9335
Email: info@victorscatering.dk

placeholder.png

Få et gratis tjek af sundhedstilstanden i din virksomhed

De fleste virksomheder gør en eller flere ting ift. sundhed. Det kan eksempelvis være den klassiske frugtkurv, hæve-sænke-borde
eller deltagelse i et årligt motionsløb.  For at få det fulde udbytte af sundhedstiltagene, er der behov for at starte et helt andet sted, nemlig
med en kortlægning af virksomhedens sundhedstilstand. Det er herefter op til den enkelte virksomhed at afgøre, hvilke ”Sund business-ydelser”
der skal gennemføres for at optimere Sundhedstilstanden. Det er væsentligt, at ydelserne matcher de aktiviteter og indsatser, som virksomheden
i forvejen gennemfører, for at nå sine målsætninger, så det bliver en styrkelse af den samlede indsats, fremfor enkeltstående
aktiviteter uden relation til virksomhedens mål i øvrigt.

Mariannes råd

Sund mad

Sund mad, f.eks. Den Energiske Linje, er fundamentet for en sund arbejdsplads

Motion og kost

Kombinér disse to og få sundere medarbejdere med færre sygedage og mindre stress

Prøv noget nyt

Det er altid en god idé at udfordre sig selv og prøve nye ting, så start med frokosten
Kontakt Helle og hør om dine muligheder
Kontakt Helle

Harald Jensen Vej 9
9000 Aalborg